Kjære Selvskading... - Deg igjen?Kjære Selvskading,

Noen ganger lurer jeg på om du er litt treg. Jeg syntes jeg hadde sagt å så klart ifra at du skulle holde deg unna. Hvorfor måtte du komme nå? La meg være i fred. Jeg ville ikke ha flere striper, Jeg ville ikke ha mer vondt.

Jeg vet at du utnytter situasjonen. Den idiotiske vennen din, Mismot, har fortalt at jeg nå er ekstra sårbar fordi jeg ikke har noen som vil hjelpe meg. Og da er du rask til å komme. Men du bryr deg ikke om meg ellers. Men når du får sjansen til å være - til å være det du er, en drittsekk, ja da kommer du farende. Full fart. Tar tak i hva som helst, bare det kan gjøre meg vondt.

Du skylder på at jeg har dårlige venner; Gråt, Bitterhet og Sinne. Greit, så har jeg kanskje vært uheldig i mitt valg av venner i det siste. Men de var de eneste som var der når alle andre dro sin vei, når alle andre gikk hjem til sitt. Og jeg skal si deg en ting; Disse er ikke ekte venner. Og jeg har tenkt å bryte med dem.

Du sier jeg bare later som, du sier jeg ikke vil klare å bryte med dem - fordi jeg ikke har noen andre steder å gå. Men jeg kan fortelle deg, Selvskading, at jeg skal bryte med dem. Du sier jeg er for svak, for usikker, for opptatt av å lengte etter andres anerkjennelse. Men jeg kan fortelle deg, Selvskading, at jeg tør bryte med dem. Jeg skal vise deg at jeg er sterk nok!

Du sier at det ikke er noen vei tilbake. At de dårlige vennene mine har fått meg til å gjøre dumme ting, brenne broer og ødelegge andre vennskap. Du har kanskje delvis rett i det... Men hvilken rett har du likevel til å blande deg? Du sier du kommer for å redde meg, at du vil banke opp de tre, skremme dem bort. Men du er ingen helt, selv om du later som.

Jeg kan ikke benekte at du har klart å skremme dem bort noen ganger. Men hva hjelper det når du også banker opp meg? Du kommer der og slår løs på oss alle, nærmest i blinde. De stikker av og jeg blir liggende alene, like såret som dem. Trodde du virkelig jeg skulle føle meg takknemlig? Trode du virkelig jeg fikk lyst til å være sammen med deg?

Du trenger ikke tro på Mismot. Han lyver. Jeg er snemlig terk nok til å klare meg selv, og jeg skal bevise det. Greit, så gjorde jeg en feil ved å åpne døren for deg. Men nå ber jeg deg om å gå! - Gå din vei, og kom aldri mer tilbake!

hilsen
meg

#selvskading #psykiskhelse #depresjon #arr #behandlingsløs #sterk #ikkegiopp #sår

6 kommentarer

Marty Beatricè

27.04.2017 kl.20:48

Du skal ikke føle at du har feilet, skuffet deg selv eller skuffet de andre rundt deg, for selvskading er vanskelig å takle(snakker av erfaring), så om du sprekker - tenk på den styrken du har ved å takle hverdagen! Du skal vite at selvskadning blir alltid sett på som noe negativt, og dumt, men ikke misforstå meg; det er dumt, men det er fremdeles greit for det skjer, vi kan ikke styre det.

<3

Sarah Nazeem

28.04.2017 kl.11:02

Marty Beatricè: Takk for oppmuntrende ord! <3 Det hjelper mye at noen der ute forstår... :)

tonemor77

27.04.2017 kl.22:28

Ja det er når vi er som svakest at selvskading kommer snikende, men vet du hva , du er sterk selv om det går litt galt. For selv om det går galt en gang ,så kan du ta kontrollen igjen og stoppe neste.Jeg har en fantastisk familie som har skjønt hva selvskading egentlig handler om , og som ikke dømmer meg om jeg skulle falle for fristelsen. Men helt utrolig nok, jeg har faktisk ikke kutta meg på mange år nå. Ja fristelsen har vært der, men så slår stoltheten min inn og stopper meg. Jeg lovet meg selv, aldrig mer og det har jeg klart å holde.

Sarah Nazeem

28.04.2017 kl.11:04

tonemor77: Glad du skriver det - jeg prøver igjen.... "I keep getting up when I hit the ground" (Sia, "Never give up"). Takk <3

Mona Iren

28.04.2017 kl.13:45

<3

Sarah Nazeem

28.04.2017 kl.15:24

Mona Iren: <3

Skriv en ny kommentar

Sarah Nazeem

Sarah Nazeem

30, Oslo

Sykepleier og sosiologistudent. Elsker å trene, lære nye ting og være sammen med venner. Hater urettferdighet i et hvert format, men mener dette ikke er nok - man må gjøre noe. "Urettferdighet eksisterer fordi vi tillater det!" Blogger primært om fysisk og psykisk helse - basert på egne erfaringer både som helsepersonell, som pårørende og som pasient.

Kategorier

Arkiv

hits