Lurer på...


 

Jeg skulle liksom lese til en utsatt eksamen.... Klarer jeg å konsentrere meg? Nope. Jeg tror jeg har sittet med den samme siden i åtte timer nå... Kanskje jeg heller bare bør snu det hele på hodet og si at DEN er svært så tålmodig med meg som har holdt ut med meg i åtte timer nå!

Det handler om å ha et positivt perspektiv på ting.

Det er nesten en hel måned til eksamen (hvis jeg da tar den). De fleste artiklene og bøkene er fortsatt like umarkerte som da sommeren begynte. Skulle ønske jeg kunne si at tiden stod stille. Men slik er det ikke. Tiden går; men jeg står stille.

Jaja, det er i hvert fall sol. Jeg og siden min sitter her, og jeg har en rosa markeringspenn liggende ved siden av meg. Det er den jeg vil bruke. Jeg lurer på om den fortsatt fungerer  - eller om sola har tørket den ut fullstendig.

Enn så lenge så sitter vi her. Et riktig godt selskap. Jeg, den urørte siden min, en uttørket markeringspenn og et tom flaske med smootihe. Men det har vært en fin dag for det. Sola skinner. Og smootihien var kjempegod.

Fortsatt god sommer! :) 

#sommer #lese #eksamen #studere #student #ukonsentrert #sol #prokrastinering #summertime #utendørs #smoothie

2 kommentarer

Ei_heks

19.07.2017 kl.19:55

*sender et tonn leselyst og skjønner deg veldig godt* :)))

Sarah Nazeem

20.07.2017 kl.13:41

Ei_heks: Takk!! :)) Forsøker igjen i dag ;)

Skriv en ny kommentar

Sarah Nazeem

Sarah Nazeem

30, Oslo

Sykepleier og sosiologistudent. Elsker å trene, lære nye ting og være sammen med venner. Hater urettferdighet i et hvert format, men mener dette ikke er nok - man må gjøre noe. "Urettferdighet eksisterer fordi vi tillater det!" Blogger primært om fysisk og psykisk helse - basert på egne erfaringer både som helsepersonell, som pårørende og som pasient.

Kategorier

Arkiv

hits