Hadde jeg hatt noen å klemme, ville jeg gjort det…

Jeg skulle ønske det fantes et menneske jeg stolte på. Et menneske som bar over med feil uten å bli sure, men som var glad i meg uansett. Jeg skulle ønske det fantes et menneske som jeg visste ville være der hvis jeg trengte noen å gå til. Et menneske jeg kunne stole på.

Hadde jeg hatt noen å klemme, ville jeg gjort det.

Jeg skulle ønske jeg hadde et dyr, kanskje en hund. En hund som var glad i meg og som var like glad i å kose med meg som jeg var i å kose med den. Jeg skulle ønske jeg hadde en hund som jeg visste ville være der når dagene var tunge og triste. En hund som trengte meg like mye som jeg trengte den.

Hvis jeg hadde hatt en hund å kose med, ville jeg ha gjort det.

Men i mangel på mennesker og dyr står jeg her alene. Men som det heter: “Nøden lærer naken kvinne å spinne.” Da jeg var liten, fikk jeg en bamse. Jeg fikk mange bamser, men denne bamsen var den som trofast fulgte meg gjennom oppveksten; som trofast koste med meg når jeg ville det; som trofast trøstet meg når jeg trengte det. Mennesker og dyr forsvinner, men bamser kan være bemerkelsesverdig slitesterke… De stikker ikke av. De blir aldri sure, selv om du kjefter på dem, klager og sutrer, eller slenger dem i veggen. Ja, noen bamser er bemerkelsesverdige slitesterke…

Den eneste jeg har å klemme, er bamsen – så derfor gjør jeg det….

#psykiskhelse #sorg #depresjon #ensomhet #alene #mennesker #klem #bamse #dyr #tillit #trøst #hjelptilselvhjelp #bryseg

Siste innlegg