Sannheten er….

“Har du selvskadet noe de siste ukene?”
“Ikke så mye.”
(Sannhenten er: Jeg har sår både her og der… men det er mye bedre enn for 1/2 – 1 år siden!)

“Har du venner du kan møte?”
“Ja, jeg har noen jeg kan møte…”
(Sannheten er: Jeg skal møte et par gamle venninner denne uka. Og ut over det… Tja, nye muligheter neste uke!)

“Sover du om natten?”
“Ja, jeg sover…”
(Sannheten er: Jeg har mareritt hver natt. Og sover ikke alle netter. Men sovemedisinen fungerer ganske bra. Jeg er trøtt hele tiden, også om dagen…)

“Hvordan er matlysten?”
“Eh…”
“Du har kanskje ikke så stor matlyst?”
“Nei…”
“Men spiser du?”
“Ja…”
(Sannheten er: Jeg er vant til å spise på tvang. Matlyst – hva er egentlig det?)

“Bra! Du er i hvert fall ikke særlig deprimert.”
“Uhum…”
“Vi kan eventuelt gjøre en utredning neste år…”
“Uhum…”
“Høres det greit ut?”
“Uhum…”
(Sannheten er: Jeg synes psykiateren er en gjøk… og jeg tilbrakte de neste 5 timene med å gjøre (små)hærverk både her og der, samt kutte opp armene mine med en tegnestift… Det fører selvsagt ikke noe godt med seg, men det gjør det heller ikke ved å la være…)

#psykiskhelse #psykiater #selvskading #suicidal #oppføgling #DPS #hjelp #psykolog #littleinå #hærverk #pasient #jegelskerutredninger

6 kommentarer
  1. Uff altså. Nå MÅ noen eller noe få hjulpet deg så du blir frisk. Det er så vondt å lese at du sliter på den måten, men fint at du skriver om det. Jeg tror på at det å skrive/prate om ting man sliter med er terapi i seg selv. Da jeg mistet min sønn i krybbedød så hjelpen det å prate om han. Dette hjalp meg meget. Nå tror jeg virkelig det er på tide at du får den hjelpen du trenger. Jeg vet ikke, men jeg håper at du er mottakelig for å få hjelp. Som jeg har lest, så virker det i alle fall slik. Jeg har mest lyst å si : Nå får du ta deg sammen og slutte med det tullet der! Men jeg vet at det er mye lettere sagt enn gjort. Ellers hadde vel alle kunne slutte øyeblikkelig med selvskading. Jeg ønsker virkelig at du blir frisk en dag, og at livet vil bli lysere for deg <3

  2. due: Takk! <3
   Det er litt som med skoleforestillinger da jeg var liten - jeg var kjempetøff og gledet meg... helt til jeg stod på senen. Da var det skummelt. Nå også: I gode perioder tenker jeg at dette skal gå såååå bra....men så kommer de dårlige periodene, og da klarer jeg ikke la være... :s (og det er like surt etterpå som å ha glemt alle replikkene sine på scenen...)
   Takk igjen for gode ønsker! <3

  3. James Madison: Nope…. DPSen…. ganske nylig…. ble jo henvist pga noe som skjedde i august… så en utredning på nyåret høres ganske hyggelig ut….
   Takk for klemmen <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg