Nå er jeg utslitt…

Denne uka har vært kjempeslitsom. Og det værste av alt er at jeg ikke har gjort noe!

Jeg skulle liksom lese til eksamen. Men jeg har ikke kommet en side lenger enn forrige uke. Men jeg har brukt masse energi hver dag likevel. Energi på å være redd, energi på å gruble over hva i all verden jeg egentlig er redd for, energi på å være sur, energi på å glemme dem jeg er sur på, energi på å forsøke å roe meg ned, og – ikke minst – energi på å gjøre (små)hærverk. Samt energi på å rydde opp igjen etter meg. Jeg er litt lei av dette nå, både rotingen og ryddingen.

Skulle ønske jeg heller kunne ringe “hjelpetelefonen for psykisk ustabilitet” – – – – om bare noen kunne finne opp denne! På sikt tror jeg man ville spare mye tid og penger mtp all smått og stort hærverk man kunne unngått, og alvorlige psykiske lidelser som kanskje kunne blitt bedre.

Men i mangel på gode hjelpere står jeg igjen med to alternativer:

1) fortsette på den negative spiralen jeg nå har kommet inn i: Gjøre hærverk på meg selv og tilfeldig passerende ytre omgivelser (som offentlige toaletter og korktavler)

eller

2) kjempe for livet for å komme ut av den.

Det føles som et dragsug, der jeg suges lenger og lenger ned. Og det er frustrerende og bittert å tenke på at den første gangen i mitt liv at jeg turte å be noen om hjelp, så fikk jeg den ikke. Det var som om noen strakte ut hånda, men idet jeg skulle gripe den, trakk de den tilbake med et hånlig flir. “Haha, du trodde, liksom…”

Nei, jeg må forsøke å komme meg opp på ett eller annet vis! Det er fristende å gi opp. Men jeg må gi det en sjanse til. Om ikke annet, så EN sjanse til…

God helg til alle gode mennesker der ute! 🙂

#psykiskhelse #hjelpetelefon #hjelp #aggresjon #frustrasjon #hærverk #selvskading #psykisk #psykiatri #ensomhet #alene #ikkegiopp

4 kommentarer
  1. <3 men tenk på alt du har fått til, da! Leserinnlegg, bloggposter som oppmuntrer andre, din egen jobb med å komme videre på veien som heter livet. Du er flink er du.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg