Turist i egen by – – – KULE LAMPER OG LYS I MØRKET!

Jippi! En venninne har fått seg ny mobil, så jeg får låne den gamle. Riktignok uten sim-kort, men jeg kan ta bilder!  😀

Så når mørket faller på og alle sier “God helg!” og springer avgårde… hva mer morsomt kan man finne på enn å leke turist i egen by?

Så da startet jeg aftenen med en fin liten promenade på Blindern-området.

Det morsomme med å leke turist, er at man tenker som en turist. Man ser ting, nyanser og detaljer som man vanligvis overser eller bare haster forbi.

Når verden kjennes vanskelig og livet føles kjipt, hjelper det å rette blikket mot noe lyst. Så kveldens fotosafarie handler om lamper. – De tar seg faktisk ganske godt ut i mørket, om jeg skal si det selv. Særlig de runde!

Dette hadde nok ikke fungert som guidet tur – – – “På høyre side ser vi nå en lampe…. Og på venstre side ser vi enda en….” – – – men det skader ikke å glede seg litt over belysningen. Selv om den er kunstig. Jeg er i hvert fall utrolig takknemlig for å kunne se hvor jeg går!

Så da limer jeg inn de siste bildene i albumet, og ønsker alle en god helg! 😉

     

#foto #tenkpositivt #lamper #lys #lysimørket #turist #turisme #oslo #blindern #belysning #bilder #turistiegenby #hobby

11 kommentarer
  1. Hvis du vil bruke det, utforske og leke deg med det, så vil jeg at du skal ha det. Det blir fint å kunne gi bort noe, så jeg ønsker ikke noe tilbake. Det eneste kriteriet jeg satte meg for å gi det bort var at det kom til nytte.
   Jeg bor i Trondheim og jeg må sende det på posten til deg. Kan gjøre det på mandag så har du det kanskje på Onsdag. Legger telefonnummeret mitt i epostadressen, så ser du også hvem jeg er. Mea er bare et nick og betyr vel noe slikt som “meg” på latinsk, tror jeg. Send meg en sms så jeg får tak i en adresse å sende det til. Det er alt. ikke noe stress eller forpliktelser. Jeg kommer ikke til å ringe deg og ønsker du heller en epostadresse, så går det greit.
   Finner du ut at digital speilrefleks ikke er noe for deg, så kan du gi det bort til noen andre som kan trenge det:)
   En annen ting som er morro med bilder er å leke seg med dem i dataprogrammer hvor man kan gjøre endringer, legge på filter, rammer og tekst. Det finnes en del gode gratisprogrammer:) Gimp er kanskje det beste. https://no.wikipedia.org/wiki/GIMP
   🙂

  2. Mea: Wow… Det er nesten sånn at jeg ikke tror det :)) Jeg har faktisk ønsket meg et kamera, men er litt på sparemodus for tiden… Så wow! 😀
   Jeg har ikke mobil nå (som jeg kan ringe med), men har en venninne som jeg pleier å låne mobilen til. Jeg skal prøve å få tak i henne slik at du kan få adresse og sånn.
   Vil gjerne gi deg noe, da – 200,-? (du kan legge k.nr. inni, så kan jeg overføre)
   Tusen takk! 😀

  3. Spar pengene dine du Sarah. Det er mer morro å gi bort noe. Jeg feirer ikke jul og ga heller ikke bort noen julegaver så da får du få en nyttårsgave, og hvis kameraet kan få deg fotointeressert og endre litt fokus så er ingen ting bedre enn det. Du gir mye av deg selv du også. Det liker jeg.
   Har mottatt melding, men har litt rar døgnrytme så jeg skal svare henne på morgenkvisten. håper å få sendt det i dag mandag eller i morgen.
   ha en fin dag!:)

  4. Mea: Tusen takk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
   Gleder meg veldig til å prøve det! (og håper det ikke er for komplisert) ;p

  5. Pakke er nettopp sendt:) Det er litt avansert, men det følger med instruksjonsbok i bunnen av esken og det finnes en auto funksjon. Glemte “gjenopprett fabrikkinnstillinger”, men det finner du ut av. Du vil også se en som er håpløs på pakking, så jeg håper den kommer vel frem, og at posten skjønner håndskrifta mi. Klistra på et par maskinskrevne adresser på siden for sikkerhetsskyld og det er pakkesporing på den om det skulle drøye. Det ligger et lite brev i toppen av esken og batterilader og en ledning for bildeoverføring i bunnen. Måtte bare si det siden jeg brukte opprevne aviser som innlegg og det ser litt kaotisk ut. Du bør kunne forvente den på onsdag/Torsdag. Gi et lite hint her når den er mottatt, vil du?
   Ha en fin ettermiddag/kveld!:)

  6. Jøss, sendingen er alt fremme. Sjekke nettopp hvor langt den var kommet. Det var kjapt ekspedert. Godt under ett døgn. Leverte den ca halv fire i går. Sendingen kan hentes på Joker N…
   Batteriet er nyoppladet og det skal bare være å knipse i vei, men sjekk ut innstillingen. Har skrivd litt om det.
   Good Luck!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg