Turist i egen by: VELKOMMEN TIL BLINDERN STASJON

Å være turist i egen by gir mange fordeler: Det kan være gratis (litt avhengig av hvor du velger å være turist), det er tidsbesparende (du er jo allerede der du skal være!) og du kan se på de hverdagslige ting med vidåpne øyne i beundringsmodus.

Samtlige fordeler passer meg veldig bra, særlig når jeg blir hjemsøkt av kjipe minner fra fortiden (slik det vanligvis skjer hver helg). Man kan ikke hoppe på første fly til Singapore eller Florida hver gang det blir fredag, men det er mulig å gjøre det beste ut av situasjonen slik den nå en gang er.

Dagens reise gikk til Blindern t-banestasjon, en tur jeg riktignok har tatt hundrevis av ganger før, men aldri som turist.

For den som lurer: Blindern t-banestasjon ligger like ved Universitetet i Oslo. Stasjonen ble åpnet i 1934 – så her snakker vi nesten om historisk grunn.

Ifølge Wikipedia har stasjonen 6429 reisende hver dag (pr. 2010). Det blir 2 346 585 på et år. Til sammenlikning har Jernbanetorget t-banestasjon, som ligger under Oslo S, 50 000 000 på- og avstigninger per år.  (Lurer på hvem som har telt dem…)
 

       
 

“Focus on the journey, not the destination.
Joy is found not in finishing an activity but in doing it.”

– Greg Anderson
 

#turistiegenby #turist #oslo #blindern #tbane #blindernstasjon #bane #vinter #turist #foto #enjoythemoment

4 kommentarer
  1. Vurderer å gi deg et balltre, så hver gang disse møkkatankene kommer og ødelegger for deg, kan du gi dem en solid rett høyre som sender dem rett i armene på sola, så de brenner opp og forsvinner!
   Klemmmmmm <3

  2. Ei_heks: Skulle også ønske det hadde funket! Selv om de hadde sett ut som ekle taranteller, ville det vært enklere å ta knekken på dem!
   Klem & god helg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg