Turist i egen by – RIS! HER KAN MAN SPASERE EN TUR I DRØMMELAND!

Jeg trodde nesten ikke at dette fantes! Eller… selvsagt vet jeg at det finnes gigantiske og superflotte villaer i denne verden, og nok også i dette landet… og i denne byen. Men det er likevel en nesten surrealistisk opplevelse å se det!

Sol og varmegrader kler alle steder med sommersjarm. Men jeg må si at det var en helt spesiell opplevelse å gå på tur på Ris.

Ris, ja, hva er det?

Kort sagt – en del av Oslos beste vestkant.

Og flott var det! Gigantiske hus med gigantiske hager. For en som har vokst opp på blokk i Groruddalen kan det være vanskelig å ikke få hakeslepp. Men det var også veldig fint. Flotte trær og syriner både her og der. Det var rett og slett så koselig at jeg vil anbefale turen til andre!

Så, hvis du ikke vet hva du skal finne på i sommer?

Ta en spasertur på Ris! Du kan ta t-banen til Vinderen stasjon, og derfra går du oppover mot Ris kirke. Villaområdet på høyre siden av bakken er et utmerket sted for sansestimulering. En spennende verden å titte på fra utsiden, en verden man ikke er del av… og hvem vet, kanskje det er like greit? Det skal nok mye til å holde det rent i et så stort hus og holde orden i en så stor hage…. Men det har man kanskje au pair’er til? ;p

God tur i alle fall!

#turistiegenby #turist #ferie #oslo #ris #risalleen #luksus #villaer #hager #drømmesteder

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg