Turist i egen by – HØST PÅ UNIVERSITETET I OSLO

“Gult er kult!” pleide mine kinesiske venner på ungdomsskolen å si. Når det gjelder høsten, vil jeg si at fargeforandringene på trærne er noe av det fineste – og kuleste – med hele perioden. Regn har sin sjarm, og stjerneklare kvelder og flotte solnedganger likeså. Men de gule, røde og orange trærne må bare nytes til fulle.

– So, enjoy!

     

#høst #blindern #uio #universitetetioslo #vakkert #høstfarger #tenkpositivt #turist #turistiegenby #universitetsbiblioteket #georgsverderups #ub #oslo #høstmemoriarer #fotoshots

6 kommentarer
  1. Så fine bilder. Gule og glade! <3
   Jeg tok meg nettopp i at jeg gikk ute og sparket i løvet så det føk rundt meg. Blant masse mennesker som sikkert tenkte at "gamla er sprø". Og det har de sikkert rett i!
   😀 😀 😀

  2. Ei_heks: hehe, men sånn løvsparking er faktisk gøy! Jeg gjorde det selv for litt siden, på beste vestkant… Sparket og gledet meg over alle fargene… Så slo det meg at dette løvet hadde en litt underlig plassering…alt lå liksom i en stor, lang haug langsmed den stoooore muren bak kirka…. Hmmmm….. Whops, jaja, ikke nå lenger…..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg